Girona

El Rayo torna a ensopegar i el Girona es queda a quatre punts del ‘play-off’

Els de Vallecas han empatat a zero al camp del Logroñés

El Girona ha tert el màxim rendiment possible a la victòria de divendres contra el Saragossa (3-0), i és que si ahir va ser l’Sporting que va encadenar la tercera derrota consecutiva contra l’Oviedo (0-1) avui el Rayo Vallecano no ha passat de l’empat a zero al camp del Logroñés, posant el punt final a una setmana negre –dimecres va perdre contra el Mirandés (0-1) el partit ajornat que tenia.

Aquesta combinació de resultats manté vives les opcions dels de Francisco de jugar el play-off d’ascens a primera, i és que ara està a quatre punts de l’Sporting i el Rayo Vallecano, cinquè i sisè respectivament, quan encara queden set jornades per acabar la lliga. A més, els gironins encara han de rebre el conjunt asturià d’aquí a un mes, tot i que el pròxim objectiu del Girona continua sent guanyar diumenge que ve al camp de l’altre equip asturià, l’Oviedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)