Girona

El Girona s’adhereix a la resta de clubs en contra de la Superlliga

El club gironí, que fins ara no havia dit res al respecte, firma el comunicat de rebuig a la competició conjuntament amb els altres 38 equips de la LFP no convidats

El Girona rebutja la Superlliga europea. Quatre dies després de l’anunci de la competició per part dels 12 clubs fundadors el club gironí ha fet el primer pas en contra d’aquesta nova competició, i és que el Girona s’ha adherit al comunicat de rebuig que ha emès La Liga i que firmen els 39 equips de la LFP que no han estat convocats a la nova competició. D’aquesta manera el club es posiciona clarament en contra dels valors que promovia aquest format, un cop el seu germà gran, el Manchester City, també ha abandonat la competició.

En el comunicat que firmen tots els clubs professionals amb l’excepció del Madrid, el Barça i l’Atlètic de Madrid –que ha sorgit després d’una reunió que han mantingut avui els 39 clubs firmants–, s’afirma que “tots els clubs creuen firmement en el mèrit esportiu com l’únic criteri per poder classificar-se per les competicions internacionals”, a la vegada que es destaca que “aquesta tradició europea en la que prima el futbol per tots és primordial i no es pot veure amenaçada ni modificada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)