Girona

Francisco: “Hem d’estar a prop del sisè lloc per quan arribi el nostre moment”

Ambiciós. El tècnic del Girona ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà diumenge al Carlos Tartiere contra l’Oviedo (14h)

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha comparegut en roda de premsa per fer la prèvia del partit que diumenge jugarà el seu equip al Carlos Tartiere contra l’Oviedo (a les 14h). L’andalús ha repassat diversos aspectes:

Les múltiples baixes

“Tot i les baixes que tindrem de cara al partit, l’equip està bé i confiat. Tenim sancionats Bueno, Aday, Gumbi. I tampoc arribaran pel partit Pablo Moreno, Samu ni Bernardo. Hi ha altres jugadors amb molèsties i haurem de veurem com s’adapten i en quin estat estan els futbolistes que han passat recentment el coronavirus”, ha dit el tècnic, en un to de resignació.

Càlculs

Tenint en compte que aquesta nit hi ha un Saragossa-Sporting, amb els asturians cinquens a quatre punts del Girona, el tècnic ha respòs: “Aquesta nit veurem el partit perquè és una obligació. S’enfronten dos bons equips i l’Spoting vindrà a Montilivi, per tant, és un futur rival. Hem de pensar en nosaltres i sumar els tres punts. La dinàmica és bona i la confiança és màxima, per tant, sortirem al màxim i treure el millor de tots. A partir d’Oviedo podrem mirar què ens cal o no, però pensem en Oviedo”, ha declarat el tècnic, que afegia: “Hem d’estar a prop del sisè lloc per quan arribi el nostre moment”

L’Oviedo

Francisco ha avisat que el duel al Carlos Tartiere serà igualat i molt complicat de superar per als seus futbolistes: “A Montilivi van fer un bon partit, tenen bons jugadors contrastats en totes les seves línies. Està preparat per estar més a dalt i ve de guanyar el derbi contra l’Sporting, per tant, arriben en confiança. Nosaltres també tenim bona dinàmica i espero un partit igualat. Veurem si podem trepitjar molt camp contrari i tenir l’ambició dels últims partits”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)