Girona

La cara i la creu eterna

El Girona, representat pel bon estat dels seus davanters, afronta el partit de demà a Oviedo amb moral i ambició

Al matx no hi seran segur Bueno, Aday i Gumbau, sancionats, ni Samu Saiz, Bernardo i Pablo Moreno

El Girona afronta el tram final de la temporada sabedor que pràcticament no pot fallar tot i que l’empat de l’Sporting a La Romareda li ha multiplicat les possibilitats d’èxit. Partint d’aquesta premissa, els gironins afronten aquesta part del curs decisiva en el millor moment de la temporada pel que fa a confiança, moral i ambició, uns aspectes que els bons resultats han fet créixer dins del grup dirigit per Francisco. L’estat de forma dels davanters blanc-i-vermells també és un bon barem per mesurar el bon rendiment dels gironins, que, una vegada per totes, han deixat enrere els números pèssims en atac. Per desgràcia, les múltiples baixes continuen sent una rèmora per al Girona, que en cap moment s’ha pogut desempallegar d’aquesta malastrugança.

La porteria, més grossa

L’estabilitat pel que fa als resultats ha arribat al Girona en el moment en què els seus davanters s’han entonat. Si bé Sylla va firmar un inici de campanya millor del que s’esperava, el reclam del tècnic de l’equip i de tots els aficionats pel que fa al protagonisme dels altres atacants de la plantilla ha aparegut en el moment òptim. Precisament, el mateix Sylla torna a ser determinant (quatre gols en els últims set partits), Stuani, tot i que físicament no és el futbolista imponent que era, està arreglant els números (tres gols en els últims cinc partits), i Nahuel Bustos està aprofitant, ara sí, els minuts que el tècnic li dona (dos gols en tres partits): “El pas endavant de tots els davanters el reclamàvem tots. Volen jugar i tenen la confiança per jugar i fer-ho bé. És una satisfacció per a un tècnic, i estem contents per ells, ja que han treballat molt”, deia Francisco en la roda de premsa prèvia al partit del Girona al Carlos Tartiere contra l’Oviedo.

“Encara hem de decidir qui jugarà a Oviedo, però sabem que tant Nahuel, Stuani com Sylla estan preparats. No només perquè fan gols, sinó que el seu treball defensiu és bo i ens ajuden a tenir possibilitats de fer gols, que això també és important”, va comentar el tècnic del Girona, que es mostra resignat amb les baixes que arrossega l’equip tot i no mostrar cap missatge de lament: “Els resultats estan acompanyant, els jugadors tenen confiança i això influeix en el grup. El dia a dia i els entrenaments han millorat molt, ara és important mantenir-ho i estar a prop del sisè lloc per quan arribi el moment i tinguem possibilitats. No em preocupen les baixes, sinó que qui jugui aporti el rendiment màxim”, sentenciava un Francisco que també és un clar reflex de l’estat anímic de tot el Girona.

LES REACCIONS

Sabem que tant Nahuel, Stuani com Sylla estan preparats. No només perquè fan gols, sinó que el seu treball defensiu és bo i ens ajuden
Hem de mantenir el bon nivell dels darrers partits i estar a prop del sisè lloc per quan arribi el moment i tinguem possibilitats
No em preocupen les baixes, sinó que qui surti al terreny de joc aporti el rendiment màxim
Francisco Rodríguez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)