Girona

Ocasió immillorable

El Girona visita l’Oviedo (14 h) conscient que si obté una altra victòria se situarà a dos punts del ‘play-off’

Francisco no pot disposar de Sylla, lesionat, ni Pablo Moreno, Samu Sáiz, Bernardo, Gumbau, Aday i Bueno

El Girona visita el Carlos Tartiere (14 h) per enfrontar-se a l’Oviedo. Condicionat per les múltiples baixes (set), però amb la moral i la confiança intactes, conscients que tenen al davant una gran oportunitat per retallar distàncies amb les posicions de play-off, els gironins afronten la visita a terres asturianes carregats de motius per demostrar-se que arriben al tram decisiu del curs en el millor moment –una sola derrota, a Vallecas, en les últimes set jornades.

Francisco no podrà comptar amb els sancionats Aday, Gumbau i Santi Bueno, i tampoc amb els lesionats Pablo Moreno, Bernardo, Samu Sáiz i Sylla, el darrer a caure de la llista després que el club fes ahir un comunicat per informar d’una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, un nou contratemps que pot provocar una bona sacsejada en l’onze de l’andalús. De fet, amb només dos centrals purs com Juanpe i Arnau Martínez, el tècnic ja podria plantejar-se si mantenir la línia de tres centrals afegint Luna, com ja va fer a Vallecas, o desfer el trio de l’eix si no veu clar la posició del balear o l’estat de forma de Franquesa per fer de carriler després de deixar enrere el coronavirus –Calavera també podria entrar com a central en el perfil dret després de quedar defenestrat pel bon estat de Yan Couto–. En la línia ofensiva, sense Sylla, Nahuel té molts números d’entrar directe a l’onze tot i que també hi ha la carta de Yoel Bárcenas, amb menys protagonisme. L’estat de forma de Stuani també és una incògnita després d’estar tota la setmana entre cotó fluix, per tant, Francisco podria optar per guardar-se una carta o bé amb Bustos, o amb el charrúa, per a una banqueta sota mínims després de fer una llista de disset jugadors.

L’Oviedo esperarà amb les dents esmolades el Girona, sobretot després de guanyar el derbi contra l’Sporting, un triomf dels blaus que va ser celebrat pels gironins, que se situaven a quatre punts dels de Gijón. La distància actual és de cinc punts després de l’empat dels de David Gallego divendres a la Romareda (0-0), per tant, el Girona podria situar-se a només dos punts del contrincant encara amb un duel directe per disputar-se a l’estadi de Montilivi quan només faltin quatre jornades per acabar la lliga. Tan sols aquest fet igualarà les forces d’un equip tocat per la mala sort en forma de múltiples baixes.

CONDICIONATS

El tècnic podria sacsejar l’onze si escull una línia de quatre, o guardar Stuani o Nahuel

L’ÚLTIM A CAURE

Sylla té una lesió al bíceps femoral i també es va haver de quedar a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)