Espanyol

Derrota a Huelva i jornada poc propícia

1a divisió. Desfeta de l’Espanyol, empats del Betis i el Dépor i triomf del Sta. Teresa

Sporting de Huelva 2 Espanyol 1

SPORTING DE HUELVA:Chelsea, Ana Carol, Vanesa, Cinta, Fatou, Mayra (Falknor, 46’), Kristina, Dany Helena, Patri Ojeda, Castelló, Yoko.RCD ESPANYOL:Vani, Elba (Nora, 88’), Soldevila (Corral, 88’), Xènia (Sara, 55’), Anaïr, Baudet, E. Julve, Nicart, Débora (Alicia, 55’), Maya, Vanegas.GOLS:1-0 (29’) Dany Helena. 1-1 (39’) Baudet. 2-1 (47’) Yoko.ÀRBITRE:Arantza Gallastegui Pérez. T.G.: a Baudet, Elba i Sara. T.V.: a Fatou (91’).COMENTARI:Ensopegada de l’Espanyol en la visita a Huelva. El conjunt dirigit per Rubén Casado va perdre ahir per 2-1 i, a més, veu com tres dels equips que té per sota en la classificació sí que han puntuat aquesta jornada (empats del Betis i el Dépor i victòria del Santa Teresa), li retallen punts, i això complica la situació a la zona baixa de la classificació, tot i que l’Espanyol encara està un lloc per sobre de les places de descens directe. L’Sporting es va avançar amb un gol obra de Dany Helena, després d’una gran acció personal per la banda dreta de la seva companya Fatou Kanteh (1-0, 28’), però Baudet empatava per a l’Espanyol onze minuts després en aprofitar un mal refús de la defensa del conjunt andalús (1-1, 39’). Yoko Tanaka faria el 2-1 definitiu només començar la segona part amb un bon xut des de la frontal que no va poder aturar Vani. Les andaluses haurien pogut fer el tercer, però Castelló va veure com el pal ho evitava.