Espanyol

Vicente Moreno: “Ara volem rematar l’ascens com més aviat millor”

Concentrats. “Dimarts tornem a entrenar i no fem concessions fins que no ho tinguem tot lligat. El més important és que depenem de nosaltres”, ha dit el tècnic sobre l’últim pas per tornar a primera

L’Espanyol ha fet un nou pas per acostar-se a primera. El club blanc-i-blau ha fet la feina davant del Màlaga i ja suma 14 jornades sense perdre. Guanyant a Saragossa, independentment del que facin els rivals, serà nou equip de primera. “La virtut està a fer fàcil el que és difícil. Estem més a prop però, en qualsevol cas, estem molt contents per dependre del pròxim partit de què fem nosaltres i això ho tenim”, ha dit Vicente Moreno que ha valorat la nova golejada aconseguida davant el Màlaga aquesta tarda. “Ha semblat fàcil, però al davant teníem un equip molt bo al davant. Portem partits amb un bon nivell i avui ens ha costat molt. No ha estat el nostre millor partit, però hem estat capaços de guanyar 3-0. Són números espectaculars en tots els sentits”.

El tècnic no ha volgut fer càbales de si pujar guanyant o bé per un error del rival que li permeti ser equip de primera abans de jugar. “La realitat que quan ho tens a prop ens fiquem molt sibarites. El que volem és aconseguir l’ascens i que es doni com s’hagi de donar. Prepararem el partit de dissabte de la millor manera i tornar a guanyar. El que vull és aconseguir l’objectiu però després volem sempre més i això és l’ésser humà”. En aquest sentit, el tècnic diu que la plantilla està molt tranquil·la tot i tenir a tocar l’ascens. “No hi ha eufòria dins del vestidor. No sé si és per cansament o pel protocol que no es deixa estar tots junts. Hi ha molt sacrifici i quan ho tens tan a prop és normal que ho gaudeixis i els aficionats especialment. Avui ens han fet un acompanyament amb moto, però tot això ha estat bàsic i ens ha ajudat moltíssim. Ara ho volem rematar com més aviat millor i depenem de nosaltres. Dimarts tornem a entrenar i no fem concessions fins que no ho tinguem tot lligat”.

El tècnic també ha parlat de quina és la clau dels 14 partits sense perdre. “Hem sabut reinventar-nos, millorar i arreglar qualsevol error i després no fallar als aficionats i això és el que he notat en els jugadors. Que els aficionats estiguessin orgullosos d’ells i això és el que he notat jo des que he arribat des de fora”.

Per últim, ha reiterat que dins del vestidor només estan pensant en aquesta temporada. “Diferenciaria el que és el club i el dia a dia nostre que lluiten per aconseguir un objectiu. El nostre cap està en l’actual temporada i no podem perdre energia en res més. El club no pot parar de treballar i avançar feina. El meu cap i els jugadors està a aconseguir l’objectiu”.

Sergio Pellicer.

Per la seva banda, el tècnic del Màlaga, Sergio Pellicer, ha lamentat que el bon partit del Màlaga no tingués cap premi. “Hem fet un bon partit i a la primera part s’ha vist. Hem estat valents i el primer gol arriba en una acció personal. No és un error defensiu. Però davant el millor equip de la categoria poca cosa pots fer. Si he de criticar alguna cosa és el segon partit que ja és un cop molt fort. El segon gol ens ha penalitzat. Però hem donat molta bona imatge i no s’ha vist reflectit en aquest resultat tan gran”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)