Espanyol

Melamed: “Pensem en l’ascens i el primer lloc”

Pertinença. “Soc molt feliç aquí i seguiré sent feliç aquí com més temps millor i així ho vull que ho senti l’afició”, ha dit el jove del planter que veu l’equip capacitat per guanyar els cinc partits que queden

Nico Melamed ha estat una de les sensacions d’aquesta temporada amb el permís de Javi Puado. El jove del planter ha passat per roda de premsa on ha valorat l’actualitat de l’equip, que busca aconseguir l’ascens directe a la Romareda, i el seu present i futur com a professional. “L’ambient és molt positiu i venint d’una dinàmica molt bona i es demostra en els entrenaments i en el camp. Estem en el cent per cent i hem de seguir així, centrats en el cap de setmana”, ha apuntat el futbolista que ja pensa en clau d’ascens i amb objectius més enllà. “Sentiré molta alegria. L’ambient en l’equip és aquest quan s’aconsegueixi l’ascens serà un ambient molt bonic. Tots ho tenim al cap i aconseguir-ho de manera matemàtica aquest cap de setmana. I després anar a pel primer lloc que és el que més volem. No només pensar en l’ascens sinó seguir més enllà”, ha reblat. El davanter no signa l’empat a la Romareda i s’ha mostrat ambiciós.”Anem a guanyar i a buscar els tres punts. Tenim un equip més que suficient per guanyar tots els partits que ens queden”.

El futbolista ha estat una peça important per a Vicente Moreno tot i la seva joventut. Ha marcat cinc gols, molts d’ells importants. “Estic molt content amb el meu rol. Sempre havia somiat estar al primer equip. M’arriben a dir això fa un any i ho hauria signat en el primer segon. He de continuar així, seguir creixent dins del camp i amb l’ajuda dels meus companys”, ha explicat el de Castelldefels que té clar amb quin moment de la temporada es queda.”Si he d’escollir un moment, em quedo amb el gol de Sabadell. És el primer que vaig fer com a professional i és una cosa que recordaré tota la vida. Sempre hem marcat gols en les categories inferiors, però fer-ho amb el primer equip, una cosa que havia somiat, és indescriptible i una sensació que es multiplica per mil”. Una de les dianes més importants va ser a Miranda, amb un empat en l’últim minut, que va catapultar els ànims de l’equip. “He tingut la sort de marcar a Anduva i a partir d’allà l’equip ha crescut. Aconseguir els gols és gràcies a l’equip. Sempre havia somiat en marcar un gol amb el primer equip i sumar cinc gols és una cosa increïble”, ha constat tot elogiant la figura de Vicente Moreno. “Ell sempre m’ha ajudat des del primer minut amb bons consells i que estigués tranquil, que arribaria el meu moment i seguir creixent i ajudar l’equip amb la meva qualitat”.

D’altra banda, Melamed ha parlat de la seva evolució personal. “He notat que he anat creixent partit a partit i l’experiència és important. M’he fixat en el detall de la gent que tinc al costat i que tenen més partits que jo. Em fixo molt en ells. Avui soc millor que ahir i demà espero ser millor que avui” i de la seva polivalència a la davantera. “Soc un jugador polivalent i puc jugar per dins o per fora. Em sento còmode en la posició de segon davanter, extrem o per banda. Arribar des del darrere per finalitzar les accions.

Per últim, ha deixat constància que no pensa moure’s. “Soc molt feliç aquí i seguiré sent feliç aquí com més temps millor i així ho vull que ho senti l’afició”, a qui troba molt a faltar. “És una llàstima no poder sentir l’escalf de l’afició a l’estadi, però ens han acompanyat en tot moment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)