Girona

Tanta qualitat com intermitència

Samu Saiz és un dels jugadors amb més talent de la plantilla del Girona, un fet innegable i compartit per gairebé tots els aficionats blanc-i-vermells. En un dia d’inspiració, el madrileny pot canviar un partit, assumir un paper determinant i posar-se l’equip a l’esquena per generar joc ofensiu, construir ocasions de gol o, fins i tot, executar-les ell mateix. La xacra que l’acompanya en la trajectòria amb el Girona, però, és la irregularitat i la poca constància en el seu joc, o bé perquè els tècnics que ha tingut no l’han posat en la posició en què ell se sent més còmode, o bé perquè el seu estat físic no ha convidat els entrenadors a posar-lo amb més regularitat en els onzes inicials (46 titularitats en 65 partits disputats com a gironí). Aquesta campanya, Samu Saiz ha acumulat només sis partits complets dels 28 que ha disputat en la lliga, i, en la segona volta, l’exjugador del Leeds només ha jugat els 90 minuts a Montilivi contra el Leganés (0-2). Quan estava més en forma, després de marcar en dues jornades seguides contra el Sabadell i la Ponferradina, el madrileny va tenir una lesió que li va fer perdre’s els duels contra el Rayo, el Saragossa i l’Oviedo. A més, Francisco havia trobat l’encaix per a l’atacant, o bé per connectar amb els dos davanters des de la mitja punta o, fins i tot, com a segon davanter amb llibertat de moviments.

En l’últim matx, contra el Tenerife, Samu Saiz va disputar els darrers 21 minuts de joc demostrant que ha deixat enrere les enèsimes molèsties físiques que li van estroncar la projecció en l’equip. I és que, el Girona necessita per al tram decisiu del campionat el millor Samu, un jugador diferencial que lluita per tornar amb rendiment la confiança que la direcció esportiva va dipositar en ell.

Partits jugats 30
Titularitats 24
Partits complets 7
Minuts 2.043
Gols 3
Assistències 3
Ocasions creades 7
Xuts per partit 1,1
Targetes 6
Dades acumulades entre la lliga i la copa. Font: LaLiga i Sofascore
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)