Girona

Contra el cuer, no val a badar

2a divisió B. L’Olot rep el filial del València, que ja ha baixat a tercera FEF, en un duel que el pot mantenir ben viu en la lluita per la salvació

L’Olot rep la visita del València Mestalla (a les 17 h), un equip que ja ha baixat a tercera FEF però que té futbolistes prometedors que intentaran continuar demostrant la seva vàlua en el conjunt valencianista. Els de la Garrotxa van vèncer per 0-1 l’Atzeneta en l’estrena de Miquel Àngel Muñoz com a primer entrenador i, tot i que encara és molt complicat evitar el doble descens, la combinació de resultats manté vius i amb esperances els olotins: “Totes les jornades poden ser propícies, el sistema de competició fa que tots els equips estiguin implicats. Guanyar sempre genera situacions positives i això és el que busquem, que hi hagi més bones notícies. Els jugadors s’entrenen molt bé, estan preparats per al partit de diumenge. Tenim una confiança màxima a tirar endavant”, comenta el tècnic gironí, que respecte al contrincant analitza: “El València Mestalla classificatòriament està fotut, però és un filial d’un equip gran. Està envoltat de jugadors que són triats des del punt de vista tècnic, tàctic i físic. Vindran sense cap mena de pressió i a jugar per buscar-se un futur. Això els pot fer encara més perillosos.”

Per a aquest duel decisiu, com també ho seran els que quedaran contra l’Oriola i la Peña Deportiva, Muñoz no podrà disposar de Soler i Barnils, sancionats per acumulació de targetes grogues.

7 Partits guanyats 2

6 Partits empatats 11

12 Partits perduts 10

24 Gols a favor 22

33 Gols en contra 31

LA PRÈVIA

El Mestalla està envoltat de jugadors que són triats des del punt de vista tècnic, tàctic i físic. Vindran sense pressió i això els fa ser perillosos
Guanyar sempre genera situacions positives i això és el que busquem, que hi hagi bones notícies
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)