Girona

El Peralada i el Girona B, contra els líders dels seus subgrups

Proves exigents. Els dos representants gironins que juguen avui els seus partits visiten la Pobla de Mafumet (a les 12h) i el ja ascendit Europa (a les 18h) respectivament

Amb el matx del Figueres al camp de l’Igualada ajornat per dos positius al conjunt figuerenc, el Peralada i el Girona B són els dos únics representants gironins que juguen avui a la categoria.

Els xampanyers visiten la Pobla de Mafumet (a les 12h). El conjunt tarragoní és el primer classificat del subgrup E amb els mateixos punts (33) que els de l’Alt Empordà, tots dos ben situats per aconseguir una de les places que atorguen la permanència a la tercera divisió FEF. Els d’Albert Carbó van vèncer la jornada passada el Santfeliuenc (1-0), un rival directe, i van ampliar el coixí respecte el descens a la primera catalana.

El Girona B també tindrà un desplaçament exigent ja que visita a les 18h el camp de l’Europa, el primer equip ascendit a segona FEF. El filial blanc-i-vermell també ve de vèncer en l’última jornada a casa contra el Vilafranca (1-0) fet que el manté a només un punt de la segona posició, que dona també l’ascens directe de categoria. Els gironins tenen un partit endarrerit per disputar, precisament contra el segon, el Terrassa, i podrien assaltar la posició preferencial si no fallen en la visita al Nou Sardenya, de celebració des de fa dues setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)