Girona

El Girona B pràcticament diu adeu a les opcions d’ascens en la segona fase (3-1)

Els d’Axel Vizuete perden al camp de l’Europa, que s’assegura el títol de lliga, i si no hi ha un miracle hauran d’esperar al ‘play-off’ per buscar l’ascens a 2a divisió FEF

El Girona B ha perdut al camp d’un Europa que no s’hi jugava absolutament res després d’haver-se assegurat ja l’ascens i si no hi ha un miracle el filial gironí haurà d’esperar al play-off per buscar l’ascens a 2a divisió FEF, i és que el Vilafranca i el Terrassa han sumat els tres punts aquest cap de setmana i li treuen quatre al conjunt d’Axel Vizuete, que només li queden dos partits per disputar –els hauria de guanyar els dos, contra el Terrassa, i que el Vilafranca no guanyés en l’última jornada.

L’Europa ha complicat la vida al filial gironí des de ben aviat, i és que tot i que sobre el terreny de joc hi regnava la igualtat els escapulats hi han posat l’efectivitat. Primer en un córner que Àlex Cano ha rematat al fons de la porteria (1-0, 14’) i després amb un gol de Castell, que ha aprofitat el rebot d’un xut de falta de David Jiménez al pal (2-0, 37’). Les il·lusions que podien tenir els gironins per remuntar s’han esfumat al minut 65, quan Pau López ha fet el 3-0 amb un obús que s’ha colat per l’escaire. En el 73’ Pau Resta ha marcat el gol de l’honor dels gironins a la sortida d’un córner, però en cap moment han tingut opcions de tornar a entrar al partit.

Amb la victòria l’Europa s’ha assegurat el títol de lliga posant el colofó definitiu a una grandíssima temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)