Girona

El Girona agafa tres punts d’avantatge al Rayo i queda a dos del Leganés

L’empat en el derbi madrileny (1-1) és positiu per al conjunt de Francisco

El Girona, instal·lat en zona de play-off d’ascens s’ha asssegurat acabar la jornada ampliant d’un a tres punts l’avantatge respecte al setè classificat. És el resultat de l’empat d’aquesta tarda a Vallecas entre dos dels rivals directes en la lluita, el Rayo i el Leganés (1-1). Els gironins, que han fet nou punts més que el Rayo en les últimes quatre jornades, tenen tres punts més que l’equip d’Iraola, que té el goal-average a favor. L’empat deixa el Leganés amb dos punts més que el Girona, que està pendent encara del partit de l’Sporting contra el Lugo que tanca la jornada.

El Leganés ha marcat el 0-1 mitjançant Miguel de la Fuente, que ha aprofitat una sortida en fals de Dimitrievski (13’). L’empat del Rayo, ja en la segona part, ha arribat per un penal (una trepitjada) que l’àrbitre no havia vist. Trejo ha marcat l’1-1 (58’). Asier Riesgo ha evitat el 2-1 de Valentín amb una gran aturada (75’). Els de Vallecas han buscat el 2-1 contra un Leganés molt més conformista, però Sabin Merino ha fet un cop de cap al pal en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)