Girona

L’Sporting talla la mala ratxa abans de visitar Montilivi

L’equip asturià supera el Lugo (1-0) i es manté empatat amb els gironins, que tanquen la jornada amb tres punts més que el setè

El Girona ha tancat la 38a jornada en el sisè lloc que ja ocupava abans de començar-la, però amb dos punts més d’avantatge (d’un a tres) respecte al setè, el Rayo, i a dos del Leganés, quart. En l’últim duel de la jornada, l’Sporting ha trencat la mala ratxa –feia cinc partits que no guanyava– amb un triomf amb patiment contra el Lugo (1-0) que li permet arribar al duel de dilluns a Montilivi empatat de punts amb l’equip gironí. La millor diferència de gols deixa el conjunt de David Gallego cinquè.

L’Sporting ha començat dominant, però l’ansietat després de quatre jornades seguides sense marcar l’ha tenallat, i el Lugo s’ha estirat una mica. La primera meitat ha acabat 0-0, però l’equip de David Gallego ha trobat el camí del gol en una jugada ràpida que Gaspar Campos ha culminat amb un molt bon xut des de la frontal (53’). El Lugo, enfonsat en la zona de descens, ha buscat la reacció. Li ha costat arribar a porteria, però ha tingut una ocasió clamorosa en una centrada de Gerard Valentín que Manu Barreiro, en molt bona posició, ha enviat a fora (86’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)