Espanyol

Vicente Moreno: “El repte és no deixar-nos anar”

Objectiu. “Veig la plantilla amb responsabilitat i ganes d’acabar campions”, diu el tècnic blanc-i-blau que, tot i això, ha advertit: “ al marge de voler-ho, cal fer-ho i és difícil”. Té previst fer alguna rotació en l’onze. Wu Lei apunta a titular

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar el duel contra el Cartagena on els blanc-i-blaus necessiten guanyar dos partits dels últims quatre per acabar campions. “Noto que als jugadors els hi fa il·lusió ser campions, però, al marge de voler-ho, cal fer-ho i és difícil. La tendència, quan aconsegueixes una cosa important, hi ha certes dosis que puguis afluixar. Sabem que és important pels nostres aficionats. Només s’ha guanyat una vegada el títol, en la història del club, i crec que és important”, ha dit el tècnic blanc-i-blau que ha repassat els punts de l’actualitat. Una roda de premsa que ha estat centrada a fer balanç de l’ascens.

15 JORNADES SENSE PERDRE.

“Per què vaig dir allò després del partit d’Anduva? Doncs per la voluntat dels jugadors i com entrenen em feia pensar això que no perdríem més partit i per això vaig ser així d’atrevit”.

CANVIS EN L’ONZE

“Es poden canviar alguns jugadors i cal veure la salut dels jugadors. Prens el risc quan hi ha alguna cosa imprescindible però córrer el risc a llarg termini, no”.

PROCÉS MENTAL.

“Ens vam trobar un equip tocat perquè havies baixat. Però no només el cos tècnic sinó la voluntat dels jugadors, de Rufete i donar-li la volta a aquest estadi d’ànim. No és fàcil pujar i en els últims 16 anys només ha pujat un cop el màxim pressupost, ara nosaltres també ho hem fet”

EL REPTE.

“El repte és no deixar-nos anar però veig la gent amb molta responsabilitat”

CAPACITAT D’ADAPTACIÓ

“M’ha sorprès la capacitat d’adaptació. Tinc experiència de canvis de categoria però hi ha moltes diferències encara que no es vegin. I ells s’han adaptat des del primer moment”.

EL PARTIT CLAU DE LA TEMPORADA.

“Per mi va ser el primer partit de lliga. Guanyar com ho vam fer i fent aquell partit davant l’Albacete, per a mi va ser el més important”.

EL ROL DELS SUPLENTS DURANT LA TEMPORADA.

“Els futbolistes que no han jugat amb regularitat han estat més important que els titulars. Han ajudat a cohesionar el grup i a pressionar el nivell dels titulars. Han estat molt important. A més a més, l’ambient dins del vestidor... no hem tingut cap problema”.

EL FUTUR A PRIMERA DIVISIÓ

“El meu futur és el partit del Cartagena. Cal acabar la lliga i ens queden 4 partits. Ja tindrem temps per pensar en el futur i més enllà. Una altra cosa és el club. Nosaltres estem centrats en el que ens queda”.

PRIMERA DIVISIÓ

“Tenim una plantilla per a molts reptes però no m’he parat a pensa en això”.

ONZE TITULAR CONTRA EL CARTAGENA

“No farem canvis perquè sí. Hi haurà alguns canvis. Per exemple, Wu Lei pot jugar d’inici abans de marxar-se amb la seva selecció. Cal veure com estan els jugadors i prendrem decisions. Ficarem el millor equip per guanyar el partit”.

CHEN

“No he parlat amb ell però m’ha enviat un missatge de felicitació. No he parlat de manera directa, però ja tindrem temps de veure’ns cara a cara”.

ESPECIALISTA EN ASCENSOS

“Per les circumstàncies m’ha tocat i per pujar has d’estar en una categoria inferior. És una cosa circumstancial. Has de treballar molt i no sempre s’aconsegueixen. Per fer quatre ascensos he perdut també play-offs”.

DIGNIFICAR LA PROFESSIÓ.

“En el futbol sempre et jugues coses. Quan et poses la samarreta amb l’escut et jugues coses. Farem el millor onze per guanyar el partit i hem de demostrar professionalitat i seguir guanyant partits. No cal justificar-nos davant de tercers. Volem guanyar els partits i que tothom estigui molt tranquil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)