Girona

Yoel Bárcenas: “A segona A, si et relaxes, el rival et dona un calbot”

Optimista. L’atacant del Girona ha atès els mitjans de comunicació de forma telemàtica per valorar el moment de l’equip i la importància del proper partit a casa contra l’Sporting, el cinquè classificat (dilluns a les 21h)

El futbolista panameny del Girona, Yoel Bárcenas, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació de manera telemàtica en la prèvia del partit crucial per accedir al play-off davant l’Sporting a Montilivi (dilluns a les 21h). L’atacant ha comentat diversos aspectes sobre l’equip i a nivell personal

La pressió

“Veure’ns en posició de play-off és maco. Sempre hi hem volgut estar però per culpa dels contratemps no hem pogut fins ara. No hi ha pressió ja que sabem que si hi hem arribat ha estat per la feina de tots, hem de seguir treballant com hem fet i aprofitar la bona dinàmica”, ha comentat Bárcenas.

Paper de favorits?

“Favorits no ho som. S’ha de jugar, per sort, ja sabem com són els partits a segona. Si ens relaxem, el rival et dona un calbot. Hem d’insistir i mantenir la feina feta. Evidentment tenim al davant una oportunitat i no la volem deixar escapar”.

La millora de l’equip

“El que ha canviat és que ara estem familiaritzats, hem treballat més junts, coneixem les idees dels companys i s’ha notat en la segona volta. La dinàmica d’ara influeix en això i el grup està fort tot i les baixes. La confiança ha augmentat i jugui qui jugui respon i els resultats així ho demostren”.

L’encaix en el sistema

“La meva posició és extrem i ara no n’hi ha. El tècnic m’ha col·locat com a segona punta o mitjapunta i jo intento demostrar que puc jugar on sigui i m’hi estic adaptant” ha comentat Yoel Bárcenas, que ha afegit: “A Oviedo vaig jugar de carril per l’esquerra i per la dreta i si el míster em diu que hi jugui ho faré el millor que pugui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)