Girona

L’últim tràmit abans del ‘play-off’

3a divisió. El Girona B rep el Terrassa en un duel en què els gironins no s’hi juguen res i que podria portar els egarencs a la 2a divisió FEF

El Girona B va dir adeu a les seves opcions d’ascens directe amb l’empat de dimecres al camp d’un Terrassa que aquest migdia visita els gironins a Riudarenes en el que serà un duel amb dues cares oposades. I és que mentre que el filial gironí no s’hi juga absolutament res perquè ja té assegurada la quarta posició que li permetrà passar directament a la semifinal del play-off, el Terrassa pot aconseguir l’ascens a la 2a divisió federació. Els egarencs depenen de si mateixos, així que guanyant a Riudarenes ja tindran l’objectiu a la butxaca, però en cas de no guanyar en faran prou amb igualar el mateix resultat que faci el Vilafranca al camp d’un Granollers que tampoc s’hi juga res i té la mirada en el play-off que arrencarà la setmana que ve.

Per la nul·la transcendència del partit pel Girona B és de suposar que Axel Vizuete pot donar descans al jugadors més utilitzats, però com que el filial gironí no arrencarà el play-off fins d’aquí a quinze dies podria ser que no hi hagi tantes rotacions com seria d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)