Girona

Francisco: “Guanyar dilluns seria fer un pas important”

El tècnic del Girona parla en la prèvia del partit de dilluns contra l’Sporting a Montilivi (21 h)

Francisco ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit de dilluns contra l’Sporting.

Estat de la plantilla

“Aquests dos dies no ha entrenat Pablo Moreno, demà veurem si té opcions d’entrar a la convocatòria i aquest és l’únic dubte que tenim. La resta de la plantilla està preparat i convençut per al partit de dilluns. “

El partit contra l’Sporting. Tensió?

“La tensió i els nervis potser estant presents, com en qualsevol partit de la categoria, però estem preparant el partit a consciencia. L’Sporting, a nivell defensiu té uns números extraordinaris, és molt difícil generar-li ocasions. Defensen molt bé, és un equip molt intents i té jugadors de molta qualitat a dalt com Manu i Djuka. És un equip que ens posarà les coses molt difícils, els dos arribem molt igualats en tot i la nostra intenció és ser millors que ells. “

Partit determinant?

“És un partit important. Quan s’acosta el final de temporada és important per qui guanyi el dilluns. Guanyar és un pas important però sí que és veritat que després queden encara tres jornades. Guanyar seria un pas important i no guanyar doncs continuaríem lluitant fins al final. La nostra intenció és guanyar perquè seria donar un cop fort. Tots els equips que estem en aquesta situació és arribar el més ben preparat a cada partit. No escolto a ningú parlar de més enllà, sinó del proper. Hi ha hagut equips que han pensat més enllà i no els ha anat molt bé.”

Dinàmiques importen?

“La dinàmica ve per treball, per convicció, per saber què hem de fer en cada moment i si guanyem dilluns serà per això: per la setmana que portem de treball, d’analitzar bé el partit. I ells pensaran el mateix. venen de guanyar al Lugo, en un partit molt complicat. Els dos equips arribem al partit molt igualats, de fet estem empatats a punts. Té molta importància guanyar però hem de ser conscients del rival que tenim al davant, que està fent una temporada fantàstica, amb gent jove, competitiva, també amb veterania a totes les seves línies, sabran dominar moltes fases del partit. Serà un partit difícil i haurem de donar tot per endur-nos els tres punts.”

El públic als estadis

“Estic desitjant que la nostra gent estigui amb nosaltres a Montilivi, aquesta és la realitat, fa temps que ho dic. També entenc que es pugui entrar gent en uns camps i en d’altres no, no és el més idoni. Hi ha que no podrem ficar-hi gent i d’altres que sí, jo crec que hauríem d’acabar tots de la mateixa manera. Amb gent o sense, però tampoc soc jo qui pren aquestes decisions, per la qual cosa l’acceptarem i anirem amb ella, sobretot a Sanitat sobre el què es pot fer i ho respectarem.”

Djuka

“Està fent una gran temporada, ho demostren els números tot i que ara porti unes jornades sense marcar. L’Sporting ha necessitat dels gols de Djuka i ha fet una campanya fantàstica. Haurem d’estar molt a prop seu per vigilar-lo, és un jugador que interpreta bé els espais, que no els tingui tan clars. També té jugadors molt bons a segona línia com Manu i Aitor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)