Girona

El Girona empata contra l’Osca i certifica el descens a preferent

1a estatal femení

Girona 1 Osca 1

GIRONA:Ainoa, Neus, Alba Valor (Virginia, 87’), Blanca Cros (Góngora, 82’), Núria Llop, Paula Rosales, Paula López, Emma, Mar Imbergamo, Doltra i Sararols (Carla Martínez, 74’).OSCA:Marta Alonso, Sancho, Laura Royo, Sara Sanau, Bea (Lydia, 60’), Júlia Sanz, Rocio, Marta Hernan (Andrea, 60’), Iris, Laia Blanc i Cristina (Carolina, 70’).GOLS:0-1 (66’) Andrea. 1-1 (78’) Alba Valor.ÀRBITRE:Marín Sánchez.T.G.:a la local Blanca Cros; i a la visitant Marta Alonso.

El femení del Girona s’ha quedat a les portes de mantenir l’esperança de salvar la categoria fins a l’última jornada, i és que amb l’empat d’aquest migdia contra l’Osca ha certificat el descens a preferent després d’una temporada que va arrencar molt malament però que amb el pas de les jornades ha permès pensar amb la salvació, tot i que al final no ha estat suficient.

Les gironines ho han intentat tot a Torres de Palau per sumar els tres punts vitals contra l’Osca, però no han aconseguit posar-se per davant en el marcador i les visitants han marcat el 0-1 en el minut 66. En el 78’ Alba Valor ha marcat l’empat a un i ha permès mantenir la tensió fins el final, però el gol de la victòria no ha acabat arribant

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)