Girona

El Rayo es retroba amb la victòria i avança el Girona

Els de Francisco cauen fora del play-off abans de rebre demà la visita de l’Sporting a Montilivi

El Girona torna a estar fora de les posicions de play-off, encara que sigui momentàniament, després que el Rayo Vallecano hagi guanyat aquesta tarda al camp del Fuenlabrada (1-2) en un partit amb força polèmica. El conjunt de Vallecas, que no havia guanyat cap dels últims cinc partits, s’ha avançat en la primera part gràcies a dos penals que han transformat Isi i Trejo. A més, el Fuenlabrada s’ha quedat amb deu per l’expulsió amb vermella directa de Randy Nteka, una de les seves peces clau, però tot i això ha estat capaç en la segona part de posar emoció al partit amb el gol de Kanté, tot i que no ha aconseguit igualar el marcador.

Amb la victòria del Rayo el Girona ara és setè, i és que els de Francisco surte malparats del triple empat a punt amb l’Sporting i el Rayo. Un empat que es desfarà segur demà, quan el Girona rebi la visita de l’Sporting a Montilivi en el que pot ser un dels partits més decisius de la temporada.