Espanyol

Vicente Moreno: “No s’ha de posar en dubte els jugadors”

La prèvia. “Aquest és un grup fort i sé de la dificultat que hi ha per fer el que han fet”, ha dit el tècnic que desitja tornar al camí del triomf davant la Ponfe. “El partit ximple ja l’hem tingut i espero que no torni a passar”

Vicente Moreno ha parlat en la prèvia del duel que l’enfrontarà demà a la Ponferradina. El conjunt blanc-i-blau espera millorar la seva imatge després de la derrota contra el Cartagena que va tallar una ratxa de 15 jornades sense perdre. L’Espanyol ha de guanyar dos dels últims tres partits per assegurar-se el campionat. I ara té el Mallorca a tres punts que ja acarona l’ascens. “Espero que això no passi, ja hem tingut el partit ximple l’altre dia. Si es dona això no serà de manera conscient. Cal posar-se a treballar i parlar poc i fer-ho”, ha dit el preparador que espera veure unes millores prestacions competitives dels seus futbolistes. Tot i això, els ha defensat per la gran temporada que han fet. “Aquest és un grup fort i sé de la dificultat que hi ha per fer el que han fet. Sabíem que si ho aconseguíem tampoc ens felicitarien molt perquè es donava per fet. No s’ha de posar en dubte els jugadors. L’objectiu imprescindible l’han aconseguit. Nosaltres fa dues jornades que hem pujat i no ho canvio per res. La resta s’està jugant molt encara”.

RDT, TOCAT

“Raúl de Tomás està amb molts dubtes i encara s’ha de fer algunes proves. S’ha fet dos o tres entrenaments i no es troba massa bé. No està per massa cosa i aquesta és la realitat. Si podem el portarem, però no serà per molts minuts”.

DERROTA CARTAGENA.

“Les nits són llargues després d’un partit que no surt com no volem. La realitat és que el partit tenia una dificultat després d’aconseguir l’objectiu tens un grau d’activació que no tens davant un rival que es jugava el descens. Si volem mantenir la posició que tenim hem d’activar-nos. La idea és competir i fer un bon partit per tenir opcions. Hem de pensar en el partit que tenim i no mirar més enllà i la primera posició.

PONFERRADINA

“És un gran equip i que ens posarà les coses difícils. Ha guanyat a equips que estan en la part alta”.

ENTORN.

“Jo l’altre dia era el més empipat. Tenim l’exigència d’un club com l’Espanyol i sempre et jugues coses. No ha estat una temporada fàcil per a ningú. La nostra exigència no variarà. Que hem d’acabar bé la temporada ja està dit”.

SUPLENTS.

“No penso que jugar amb l’onze que no era habitual ens ha afectat. Potser, sense fer-ho aquests canvis, hauria estat pitjor. No ho sabrem mai”.

CANVIS EN L’ONZE.

“Keidi està malalt i no sabem si podrà viatjar, RDT veurem i tenim altres jugadors. Posarem Oier i deu més”.

GAUDIR.

“Ara tenim la possibilitat de gaudir i ja ens hem tret aquella obligació de l’ascens i el que he parlat amb els jugadors és que ara hem d’anar per ser campions de lliga i ells estan convençuts. Però si no ho fan, serà de manera inconscient. I ja li he dit el David que com a capità només ho ha fet un en el club, l’Eloy, aixecar el títol de segona. Hem parlat molt d’això i el que hem de fer és centrar-nos en el futbol”.

FILOSOFIA GUANYADORA

“Soc un tècnic que vol guanyar sempre. No faig diferències entre pretemporada, amistosos, partits de lliga. No m’agrada perdre a res i li faig trampes als meus fills per poder guanyar-los. No ho hauria de dir, però això diu de com m’agrada guanyar i em porta problemes a casa”.

ESTADI A MASSANASSA.

“Em fa molt feliç i molt agraït a l’ajuntament i el poble. Això arriba ara, però sempre he sentit l’estima del meu poble. No és només per mi sinó per tota la meva família. És una cosa que queda per sempre. Vull agrair a l’Espanyol i a la resta d’equips on he estat: Mallorca, Tarragona i Xerez”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)