Espanyol

Vicente Moreno: “Teníem ganes de revertir la imatge”

Espanyol. “Els jugadors han fet una gran temporada i tenen la voluntat d’acabar-la com hem jugat durant tot l’any”, ha dit el tècnic blanc-i-blau. “Hem estat massa tous”, diu el preparador local, Jon Pérez Bolo

El tècnic de l’Espanyol s’ha mostrat molt satisfet per les prestacions mostrades pel seu equip sobre la gespa del Toralín. “Teníem ganes de revertir la imatge de l’altre dia. Els futbolistes sempre tenen la voluntat i avui ho han demostrat. Ha estat una victòria merescuda i amb bon joc i contra un gran rival”, ha explicat el preparador que ha recordat la derrota de divendres contra el Cartagena després de la ressaca de l’ascens. “El que ens va passar l’altre dia va ser un accident. Ens van passar coses que no han de passar i passen. Era una possibilitat que es podia donar i es va donar. Avui esperava aquesta imatge i aquest grup es mereix acabar bé la temporada”, ha dit el tècnic que ara busca el títol de lliga. “També tenim molta il·lusió d’acabar guanyant la lliga. Els jugadors han fet una gran temporada i tenen la voluntat d’acabar-la com hem jugat durant tot l’any”, ha afegit el preparador blanc-i-blaus que ha valorat l’actuació de Dimata. “Ha fet un gran partit però com tot l’equip. A més, si fas dos gols, doncs millor pel davanter” i s’ha felicitat per l’ascens del Mallorca. “Estic doblement feliç que hagi pujat el Mallorca. Em sento partícip del seu ascens perquè he treballat tres anys allà i conec gran part dels jugadors que venien de segona divisió b. M’alegro especialment per ells, pel club i per l’afició”.

Per la seva part, el tècnic local Jon Pérez Bolo ha lamentat l’actuació dels seus. “No hem entrat intensos en el partit i així passen aquestes coses. El gol de l’inici és perquè no defensem bé i després també el penal. Hem estat massa tous”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)