Sabadell

Guanyar i les pregàries

2a divisió A. Els arlequinats necessiten remuntar cinc punts amb sis en joc, de manera que han de sumar la victòria i esperar esdeveniments per mantenir-se amb opcions de salvació

A quatre punts de distància i amb la gran majoria dels desempats perduts amb els rivals directes, el Sabadell té molt coll avall que la temporada vinent jugarà en el tercer nivell del futbol estatal. Però encara queden dos partits per jugar, i per molt que les matemàtiques ho deixin en un territori impossible d’arribar, els arlequinats hauran de sortir al camp i mirar d’acabar dignament una temporada. Això vol dir creure en les seves possibilitats fins al final. Contra la Ponferradina (Nova Creu Alta, 21 h), el Sabadell buscarà un triomf i que una nombrosa fila de rivals directes perdin per mirar amb un bri d’esperança la darrera jornada a Miranda de Ebro.

El Sabadell descendirà matemàticament si perd. O si empata i el Logroñés empata o guanya. L’empat del Lugo també el deixaria en la primera FEF si suma un empat, de la mateixa manera que si empata i el Castelló guanya. Fins i tot la victòria el podria deixar sense possibilitats si l’Alcorcón empata o guanya i el Logroñés també guanya. “Tenim vida i l’hem d’estirar fins a l’últim segon de l’últim partit. Hem d’arribar vius a Miranda com sigui. Penso que aquests tres punts ens ho permetrien”, afirma Antonio Hidalgo, que confia que els rivals directes mencionats fallaran.

La Ponferradina és un bon rival per enfrontar-s’hi perquè ja ha acabat la temporada i no s’hi juga res. “Tindrem el màxim respecte per la competició”, diu el tècnic del rival, Jon Pérez Bolo.

9 Partits guanyats 15

13 Partits empatats 11

18 Partits perduts 14

36 Gols a favor 43

48 Gols en contra 46

LA PRÈVIA

Tenim vida i l’hem d’estirar fins a l’últim segon de l’últim partit
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)