Girona

L’ampliació de capital donarà més marge

Aprovada. La junta general d’accionistes aprova les dues ampliacions previstes, que han de reduir la caiguda del límit salarial

No hi va haver sorpreses en la junta general d’accionistes del Girona, que va aprovar les dues ampliacions de capital que els màxims accionistes del club tenien previstes. La primera, per un valor de quatre milions d’euros, ja s’ha dut a terme, i la segona es farà aviat i tindrà un valor d’un màxim de 16 milions d’euros, cosa que no vol dir que s’hi acabi arribant. La propietat del Girona –Pere Guardiola, Marcelo Claure i el City Football Cloub, dirigit per Ferran Soriano– ha dut a terme aquestes dues ampliacions amb l’objectiu de millorar la tresoreria, poder fer front a les pèrdues projectades al final de curs 20/21 i reduir l’excés del límit del cost de plantilla tal com marquen les normes de LaLiga.

Amb aquest màxim de 20 milions d’euros d’ampliació de capital el club s’assegura poder competir la temporada que ve amb garanties, i és que el gran benefici que tindran és que el Girona reduirà la caiguda del límit salarial. Per aquesta temporada els gironins ja havien patit un descens molt important, però LaLiga li va deixar sobrepassar el límit marcat arran de les complicacions econòmiques que ha produït la pandèmia. Ara bé, el preu que havia de pagar el Girona és que el curs que ve havia de compensar aquest sobrecost. Això vol dir que, sense l’ampliació de capital, si el club no aconsegueix l’ascens a primera s’hauria quedat com un dels equips de la categoria de plata amb un límit salarial més baix. En cas d’ascens, el límit també s’hauria vist afectat, i és que no hauria crescut tant com ho va fer en el primer ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)