Girona

Francisco: “Estem motivats ja que tenim una nova opció de pujar deu mesos després”

A punt. El tècnic del Girona compareix davant dels mitjans en la roda de premsa prèvia al partit d’anada de la final del ‘play-off’ d’ascens contra el Rayo a Vallecas (diumenge a les 21h)

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit d’anada de la final que els gironins disputaran contra el Rayo Vallecano a l’estadi de Vallecas (diumenge a les 21h). L’andalús ha repassat el moment en el qual arriba el seu equip al doble duel decisiu contra els madrilenys, les baixes amb les que afronta l’anada i tots els perills del Rayo, el darrer equip que va vèncer al Girona en la lliga fa ja deu partits:

Stuani, a punt

“Stuani venia evolucionant bé i ja estava amb el grup. Ha completat diversos entrenaments i estarà disponible. Després ja decidirem. Estem centrats en els jugadors que tenim disponibles. Valery i Pablo Moreno també estan bé, tothom estarà per viatjar a Madrid menys Yoel, que està amb la seva selecció”

El Rayo Vallecano

“El Rayo ha estat gairebé tot l’any entre els sis primers. Un mes abans va patir un sotrac però ha arribat bé al play-off,És un equip bo, molt versàtils, amb sis jugadors a l’onze que ja jugaven a primera i visitem un camp complicat. Sabem, però, que tindrem les nostres opcions i les volem aprofitar”.

A Vallecas, l’última derrota

“Vam perdre el partit però vam fer moltes coses bé. Vaig quedar molt content en aquell matx tot i no puntuar. Ara és una possibilitat de reivindicar-nos, de sentir-nos orgullosos de la feina feta. No serà fàcil però ho posarem tot de la nostra part”.

Diferències entre finals

“De moment, segur que no jugarem a la gespa on vam jugar, però intento no pensar en el que va passar o en el que no. Em centro a preparar bé el partit, en treure el màxim d’avantatge. Cal recordar que el 70% dels jugadors del curs passat ja no hi són i ja només per això serà diferent”.

L’entorn

“Entenc les situacions que es poden generar en l’entorn. Volem viure una cosa bona i ho hem de lluitar, però ho tenim controlat, des del treball i la humilitat. Estem molt motivats ja que tenim una nova oportunitat de pujar només deu mesos després”.

La proposta

“Els partits es preparen d’una manera i després per alguna acció puntual tot canvia. La seva proposta és amb possessió, verticalitat gràcies a una gran banda esquerra de gran recorregut, la que més. Intentarem controlar el matx els dos equips però buscarem la porteria rival, segur”, ha comentat l’entrenador del Girona Francisco Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)