Girona

Pau Resta s’acomiada del Girona

Adéu. Després de set anys al club gironí, el central posa fi a la seva etapa com a blanc-i-vermell (tres convocatòries amb el primer equip)

Pau Resta ha anunciat a través de les seves xarxes socials que no continuarà vestint la samarreta del Girona el curs vinent. El central posa fi a una etapa de set temporades vestint la blanc-i-vermella fins a arribar a l’equip filial (n’era un puntal de la defensa) i gaudir de tres convocatòries amb el primer equip (dues la campanya passada, en les dues primeres jornades de lliga, i una aquest curs, en el partit de la primera eliminatòria de copa contra la Gimnástica Segoviana).

El defensa, que va disposar de forces minuts en la pretemporada de fa dos anys amb el primer equip a les ordres de Juan Carlos Unzué, va patir una greu lesió durant el curs que li va tallar la progressió, juntament amb l’aturada del futbol territorial per culpa de la pandèmia del coronavirus. El futbolista té damunt de la taula més d’una proposta per iniciar una nova aventura en una categoria prou competitiva com per continuar evolucionant i millorant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)