Girona

Dos partits de sanció a Samu Saiz, que es perdrà la tornada de la final

Samu Saiz no podrà jugar diumenge a Montilivi en la torada de la final del play-off d’ascens a primera contra el Rayo, i és que ha estat sancionat amb dos partit pel comitè de competició arran de les protestes a l’àrbitre. En l’acta, Puldio Santana només va reflectir el següent: “En el descans i estan encara en el terreny de joc, es va acostar a mi, mostrant-se disconforme amb una de les meves decisions”. Aquesta anotació surt en l’apartat d’altres incidències, i no surt ni com a amonestat ni com a expulsat, tot i que en aquell moment va semblar clarament com l’àrbitre amonestava el jugador.

Samu Saiz no és l’únic sancionat, i és que l’entrenador de porters Jose Francisco Ituarte també ha estat sancionat amb dos partits de sanció i no podrà estar a Montilivi diumenge. Per part del Rayo també han estat castigats amb dos partits el segon entrenador Pablo de la Torres i el director esportiu David Cobeño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)