Girona

La sanció a Samu Saiz quedarà en una groga després d’un embolic entre l’acta i el comitè de competició

Migdia de bojos a la federació i de patiment absolut al Girona. I és que el comitè de competició ha fet públiques les sancions del partit d’anada de la final del play-off d’ascens entre el Rayo i el Girona i la gran víctima era Samu Saiz, que havia estat sancionat amb dos partits. Al final, però, la sanció quedarà en res per la ràpida actuació del club gironí, i és que la sanció venia imposada arran d’una errada a l’acta que s’ha corregit amb un annex que va fer Puldio Santa a petició del delegat del Girona.

El problema s’ha originat arran a la redacció de l’acta de Puldio Santana, i és que va incloure les protestes de Samu Saiz en l’apartat d’altres incidències, i no en l’apartat d’amonestacions, que és on tocava perquè el mitjapunta madrileny va veure la targeta groga sobre el terreny de joc. Això ha provocat que el comitè entrés d’ofici i sancionés a Samu Saiz amb dos partits, tot i que finalment no serà així perquè l’errada ja ha estat corregida i el Girona ja té la confirmació oficial que Samu Saiz no està a la nòmina de sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)