Girona

La prioritat és col·lectiva

Pitxitxi. Stuani, tot i jugar 800 minuts menys, va tancar la lliga regular amb un gol més (10) que Sylla, que l’ha superat amb els dos en el ‘play-off’

Stuani va tancar la seva lliga més irregular i intermitent a Montilivi (1.727 minuts) com a màxim golejador de l’equip amb deu gols, lluny dels de temporades anteriors (21, 19 i 31). “Els tenia mal acostumats”, deia ahir, somrient. “L’any passat em va tocar fer molts gols, però els hauria canviat per l’ascens. Estic molt content amb el rendiment de l’equip. Primer és el grup i, després, les individualitats. Ho he tingut sempre clar des que vaig arribar.” Els deu gols deixaven l’uruguaià com a pitxitxi en la lliga, però Mamadou Sylla (2.582 minuts en la lliga), que va marcar en l’anada de la semifinal i la de la final, l’ha superat, amb onze. És un context molt diferent del del curs passat: “Potser sí que teníem la sensació que, si no podia marcar jo, no teníem més gent. Aquesta temporada estan marcant jugadors de totes les demarcacions.” En el play-off, per exemple, han marcat gols decisius els dos carrilers, Yan Couto i Franquesa. “Això per a l’equip és molt important. Si no n’hi ha un, n’hi ha un altre. Estic molt content perquè l’equip ha fet un pas endavant”, sentencia l’uruguaià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)