Girona

Iglesias Villanueva xiularà la tornada de la final a Montilivi

VAR. Des de la sala VOR a Las Rozas hi haurà Varón Aceitón, l’àrbitre que amb dues discutibles decisions va ometre dos penals a favor del Girona en el partit de lliga disputat, precisament, a Vallecas contra el Rayo Vallecano

L’àrbitre del col·legi gallec, Javier Iglesias Villanueva serà l’encarregat de xiular la tornada de la final del play-off que disputaran el Girona i el Rayo Vallecano a Montilivi, el proper diumenge a les 21 h.

Nascut a Pontevedra el 1983, Iglesias Villanueva ha arbitrat al Girona en cinc ocasions en les dues darreres temporades (dos enguany) amb resultats dispars per als gironins. Amb el gallec, els blanc-i-vermells van perdre al camp del Numància el curs passat (2-0), empatar a l’estadi Gran Canaria contra Las Palmas (0-0) i guanyar a l’Almeria en l’anada de les semifinals del play-off 2019/20 (1-0).

Aquesta temporada, Iglesias Villanueva va xiular la victòria del Girona a Montilivi contra el Cartagena (2-1), amb dos expulsats pel bàndol visitant, i la derrota, també com a local, contra l’Almeria (0-1) amb un gol de Sadiq en posició dubtosa que el VAR va concedir sense emetre les imatges corresponents.

Al VAR, Varón Aceitón

Des de la sala VOR de Las Rozas, l’encarregat del VAR en el partit serà el balear Varón Aceitón, que ja des d’aquesta posició va provocar les queixes evidents del Girona quan en el partit de la segona volta de la lliga al camp del Rayo Vallecano d’aquesta campanya no va accedir a xiular dos penals als gironins. El primer per una clara trepitjada sobre Arnau Martínez i el segon per unes mans forçades per Monchu, que Pulido Santana si havia xiulat, però que Varón Aceitón va convidar a desestimar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)