Espanyol

Pedrosa, en el punt de mira

Espanyol. El club ha d’alleugerir les fitxes de la plantilla per donar pas als fitxatges, a més de fer una venda per accelerar la revolució en el seu retorn a primera, i el lateral és el més ben col·locat

L’Espanyol està pendent de tancar la renovació de Javi Puado. De fet, ara és l’acció prioritària que té el club sobre la taula. Al marge d’això, sap que haurà de donar un nou aire a l’equip i per això caldrà donar sortida a certs jugadors de l’actual plantilla. El club haurà de posar fil a l’agulla a tot aquest procés. Els canvis no s’acaben pas aquí i el club és conscient que per accelerar la seva revolució per retornar a primera necessita alguna venda. El perfil buscat és un jugador del planter ja que tot els diners que s’ingressin per la venda seran positius. És un traspàs net sense amortització com pot passar amb els casos de Raúl de Tomàs, Embarba o Cabrera. El club està obert, si arriba una bona oferta, a desprendre’s d’algun jugador del planter i fer una operació com la de Marc Roca, que va sortir traspassat al Bayern i que va servir per equilibrar el balanç de l’entitat. En aquest sentit, el futbolista que encaixa en aquest perfil per mercat i projecció és Adrià Pedrosa. El lateral esquerre del planter podria ser el nou Marc Roca del mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)