Girona

Francisco: “Preparem el partit per sortir a guanyar des de l’inici”

El tècnic del Girona ha analitzat la tornada de la final contra el Rayo –diumenge a Montilivi (21h)– en roda de premsa

Francisco Rodríguez, el tècnic del Girona, ha comparegut avui en roda de premsa i serà l’última veu de dins del club que s’escoltarà abans del decisiu duel de diumenge contra el Rayo en la tornada de la final del play-off d’ascens. L’andalús, serè i amb les idees clares com sempre, ha valorat alguns dels factors claus per afrontar el partit amb les màximes garanties.

L’estat de l’equip

“A nivell mental estem preparats en tots els sentits. Hem tingut una setmana per treballar i tothom està a punt per competir, fins i tot Yoel que avui s’ha incorporar als entrenaments, i això és una benedicció a les alçades de la temporada que estem”, ha comentat el tècnic, que si no hi ha cap contratemps no tindrà cap baixa per diumenge.

L’estat personal

“Estic en el meu millor moment perquè hem lluitat molt per arribar fins aquí i estic molt il·lusionat i treballant molt per preparar el partit de la millor manera. Aconseguir l’ascens seria el millor que m’hauria passat mai com entrenador, però de moment no hem aconseguit res i ens queden uns dies de molta feina”, assegura el tècnic.

La preparació

“Hem treballat molt bé mentalment i intento traslladar la confiança a l’equip. Entenc que alguns jugadors donin voltes al que s’estan jugant però dins del camp la pressió estarà controlada. No vull posar vídeos de motivació perquè la millor motivació és el treball setmanal que fem. El que sí que hem fet és moltes xerrades des que va començar el play-off”, apunta un Francisco segur que l’equip respondrà bé.

El partit

“Hem d’intentar portar el partit on l’hem preparat, que és per sortir a guanyar des de l’inici. En la primera mitja hora a Vallecas no vam ser nosaltres i després l’equip es va anar trobant, però hem de mirar de ser el mateix equip que els últims tres mesos. Ells també sortiran a guanyar i segur que ens obligaran a estar al 200 per cent”, analitza Francisco

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)