Girona

En cas d’ascens no hi haurà ni rua ni actes de celebració a la via pública

L’Ajuntament de Girona també informa dels talls de circulació per diumenge

L’Ajuntament de Girona ha informat aquesta tarda de tots els interrogants que hi havia sobre el partit d’aquest diumenge de tornada de la final del play-off d’ascens contra el Rayo Vallecano. Feia uns dies que l’ens municipal i el Girona estaven buscant una fòrmula per poder celebrar l’ascens complint totes les mesures de seguretat establertes pel Procicat, però finalment no hi haurà res previst, i és que l’Ajuntament ha confirmat que no s’han previst actes de celebració a la via pública ni l’organització d’una rua en cas que el Girona aconsegueixi l’ascens a primera. El que no està descartat encara és que en cas d’aconseguir l’ascens el club faci una petita celebració a Montilivi mateix, acompanyat pels 1.500 espectadors que hauran entrat a veure el partit.

A més, l’Ajuntament ha informat de novetats logístiques per la final, i és que es tallarà la circulació a l’avinguda de Montilivi, entre el carrer del Puigsacalm i la rotonda de Montilivi des de les 18.30h fins a la finalització del partit. A més, aquell dia no es podrà estacionar als aparcaments que hi ha darrere la tribuna i el gol nord, per tal que l’entrada a l’estadi de l’afició es pugui fer de forma esglaonada i respectant les distàncies de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)