Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Hem de ser nosaltres mateixos tot el partit”

Francisco té clar quin és el camí perquè el Girona pugui celebrar a partir de les onze de la nit l’ascens a primera. “Hem de portar el partit on l’hem preparat, que és a sortir a guanyar des de l’inici. El Rayo farà el mateix, segur, així que tots posarem les nostres cartes sobre la taula. Tenim l’avantatge del marcador de l’anada, però haurem de fer les coses molt bé”, comenta l’andalús, que sobretot no vol reviure la primera part de Vallecas i del partit de lliga a Montilivi: “En la mitja hora inicial no vam fer el que hem estat fent els últims mesos i per evitar que ens passi això hem de ser nosaltres mateixos. Després l’equip es va anar trobant i vam ser més protagonistes, però hem de fer això durant tot el partit. No és només qüestió de vigilar durant els primers minuts, sinó que hem de dominar totes les fases del joc que hi pugui haver per sortir guanyadors.”

El tècnic andalús ja va comentar divendres que no faria res especial per motivar els jugadors i que no hi haurà cap vídeo especial perquè “la millor motivació és el treball setmanal”. El gran dubte de les últimes hores és qui acompanyarà Sylla a la davantera, ara que Francisco té tota la plantilla a la seva disposició. “Hem tingut una setmana per preparar el partit i tothom arriba en condicions, cosa que és un miracle en aquest punt en què estem de la temporada. Yoel Bárcenas va arribar de la selecció i es va reincorporar als entrenaments divendres, però està bé per competir. I Stuani per descomptat que és un jugador que ens dona molt i que pot fer una gran lectura del que necessita el partit, perquè és un jugador que domina aquestes situacions. Les últimes hores són clau per veure l’evolució de tots i prendre una decisió”, va comentar l’andalús, que no va voler entrar en el joc de valorar la designació de Santiago Varón Aceitón al VAR –va tenir la mateixa funció en el polèmic partit de lliga al camp del Rayo–: “Ja vaig dir en el partit d’anada que els àrbitres també s’hi juguen molt i intentaran fer les coses de la millor manera possible, igual que els dos equips. Si hi són és perquè s’ho mereixen, i només els puc desitjar tota la sort del món.”

EL CAMÍ

“Hem de dominar totes les fases del joc que hi pugui haver per sortir guanyadors”

STUANI I YOEL

“Tots estan a punt per jugar i les últimes hores seran clau per veure l’evolució”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)