Girona

Andoni Iraola

Entrenador del Rayo Vallecano

“Per al premi, hem de fer un partit boníssim”

Andoni Iraola confia a sortir de Montilivi com a entrenador de primera divisió. “Tenim una gran oportunitat, som conscients que hem de remuntar, però creiem en la remuntada”, va explicar en la roda de premsa prèvia al duel d’aquesta nit. “Veig l’equip convençut, sabem que, evidentment, és un resultat dolent, el de l’anada. Fer dos gols a camp contrari dona al Girona un avantatge molt important, però també sabem que vam fer molt bé les coses en el partit d’anada i que probablement fent les coses no tan bé o sent més definitius, tenint més eficàcia a les àrees, podem aconseguir un resultat millor”, va indicar el tècnic del Rayo. “Quan perds el primer partit 1-2, t’adones que jugues contra un equip molt bo que havent dominat el partit aconsegueix guanyar-nos, mentalment al jugador li fa pensar que per remuntar el partit hem de fer les coses pràcticament perfectes”, va expressar. “Si volem el premi, hem de fer un partit boníssim”, va insistir.

Pel que fa al pla de partit, Iraola va indicar que “és important començar bé”. “En un partit en què vols remuntar, ells s’han de sentir en una situació incòmoda. Som conscients que podem crear-los ocasions i perill, però la clau és ser definitius, que les ocasions que tinguem vagin cap a dins, i després enrere tenir molta cura”, va asseverar. “Tenen jugadors per a tots els escenaris; si et dominen, tenen rematadors i si els domines tu, en tenen que et poden buscar més l’esquena, com Sylla, Couto, Franquesa, Bárcenas... Tenen tot tipus d’amenaces i ens hem de trobar còmodes en els dos escenaris”, va assegurar el guipuscoà, sense dubtes del plantejament del Girona. “Ens pressionarà amunt, ens intentarà jugar a camp contrari i ens farà anar enrere. Ho ha fet així gran part de la temporada. A Almeria hi va anar amb un 3-0 a favor i va jugar pràcticament tota l’estona al seu camp, va tenir més ocasions i, per tant, no espero una altra versió del Girona. Ens intentaran empènyer i nosaltres intentarem fer el mateix”, va manifestar el preparador, que va confirmar que té tota la plantilla disponible.

MENTALITAT

“Tenim una gran oportunitat, som conscients que hem de remuntar i hi creiem”

PLANTEJAMENT

“Hem de començar bé, ells s’han de sentir en una situació incòmoda”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)