Girona

DELFÍ GELI

PRESIDENT DEL GIRONA

“Pensar en què passarà després seria una equivocació”

“No m’he imaginat el moment del final del partit. Només m’imagino que l’equip faci una bona actuació”

“Ell el que vol és entrenar el Girona a primera divisió i aquesta és la il·lusió que tenim tots”

L’equip transmet bones coses, però això s’ha de demostrar fins a l’últim partit i fins a l’últim moment

El president del Girona, Delfí Geli (Salt, 1969), és a les portes de viure una altra final de play-off. Abans d’un dels partits més importants de la història del club, conversa amb aquest diari.

Com està el president a les portes de la final?
Doncs suposo que com l’equip. És un partit en què, de moment, tenim un petit avantatge, però som conscients que tenim un gran equip al davant, que té molt de potencial i que vindrà a intentar capgirar el resultat. Haurem de fer un molt bon partit per superar eliminatòria i pujar a primera divisió.
No està nerviós?
Aquest any els play-off són una mica diferents i aquesta setmana de diumenge a diumenge sí que es fa una mica més llarga. Tenim ganes que arribi, però sobretot que surti tot bé.
Pensa en el que va passar l’any passat?
En una final hi ha molt en joc, hi ha molta tensió i poden passar moltes coses. El Rayo és un equip que pot guanyar, nosaltres també tenim equip per fer-ho bé i guanyar el partit. Està tot obert, tot i que tenim aquest petit avantatge.
Com veu l’equip?
El veig bé, el veig serè. Té tota la il·lusió i les ganes del món. Crec que en la segona volta l’equip ha anat creixent, agafant confiança i ha estat capaç d’encadenar aquesta ratxa que ens ha permès ficar-nos en el play-off i ara lluitar per ser a primera divisió. Transmet bones coses, però això s’ha de demostrar fins a l’últim partit i fins a l’últim moment.
L’anada de la final va ser polèmica. Ja han fet diversos comunicats referents al VAR aquest curs. Què en pensa, de tot plegat?
Són els dubtes que ha originat el VAR, en què a vegades sembla que els criteris no acaben d’estar clars o que hi ha accions que s’interpreten de diferent manera. Però depenem de nosaltres, de fer un bon partit, i si fem mèrits i fem un bon partit tindrem més possibilitats de guanyar i ens hem de centrar en això: jugar, fer un bon partit de futbol i acabar de rematar l’eliminatòria.
S’ha imaginat el moment del final del partit?
No, no. No me l’imagino. M’imagino fer un bon partit. Pensar en què passarà després és la primera equivocació perquè no surtin bé les coses. Hem de ser conscients de donar el nivell, que l’afició animi, que estigui al costat de l’equip i esperar que surtin bé les coses.
Què significaria pujar per al Girona?
Per al Girona i per a qualsevol equip és molt diferent estar a primera. La projecció del club creix a tots els nivells; en el pla social, en l’econòmic les possibilitats canvien completament... Nosaltres volíem que el club creixés, que a poc a poc s’anés consolidant com més amunt millor, com a mínim, en el futbol professional, i intentar que pugés a primera divisió i ser capaços que, amb el pas del temps, anés fent passos. I si pugem a primera, doncs és un pas molt important.
A Francisco seria més fàcil convèncer-lo a primera?
Al final tots som conscients que tenim un gran entrenador. Ell vol entrenar a primera divisió i nosaltres jugar a primera divisió. Ara el que importa és estar centrat a fer bé les coses, no hem de pensar en res més. Quan diem que estem molt a gust amb Francisco i que ell ho està amb nosaltres no ho diem per deixar passar els dies i amagar coses, ho diem perquè és la veritat. Ell el que vol és entrenar el Girona a primera divisió i aquesta és la il·lusió que tenim tots.
Projectes com la millora de l’estadi o la creació de la ciutat esportiva serien més viables amb l’ascens?
Són passos que tindríem més a prop, tindríem més recursos i ens podríem començar a plantejar i accelerar coses. Però tot depèn que la pilota entri. Necessitem que en la tornada ens vagi tot de cara i que puguem fer un pas important.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)