Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“No és una espina. Tinc una espasa clavada”

Francisco, com tota l’afició del Girona, tenia l’esperança d’aparèixer amb un somriure d’orella a orella en la roda de premsa. Volia l’ascens més que ningú, però no va poder ser. L’andalús no podia amagar la decepció davant els mitjans, però en cap moment va perdre els papers tot i acabar enfadat amb l’actitud del Rayo i algunes decisions arbitrals. “Primer de tot vull felicitar el Rayo perquè ha aconseguit l’ascens que volíem tots. No parlaré del que han fet perquè ja ho ha vist tothom. Ells es van queixar en l’anada però vam perdre menys temps i se’n va afegir més que avui. Les mans, no les he vist en directe i tampoc ho he mirat per la televisió, no puc dir res”, va comentar Francisco, que va admetre que l’equip no va estar bé en la primera part: “Ens han superat en la primera part, i és que ens han fet mal en les transicions, sobretot com en l’acció del primer gol. Hem intentat aixecar el cap i en la segona part hem tingut ocasions per marcar com a mínim un gol però no ha volgut entrar.”

Lògicament, igual que Francisco, la resta de l’equip estava destrossat. “Teníem moltíssima il·lusió i el cop és molt dur. És una final i l’hem perdut. Els jugadors estan molt fotuts i avui serà molt dura la nit, però demà tornarà a sortir el sol i a poc a poc ens anirem aixecant”, va comentar el tècnic, que personalment ha viscut el segon cop molt dur en un any: “Amb 10 mesos hem arribat a dues finals del play-off per pujar a primera i les hem perdut, imagina com estic. No és que tingui una espina clavada, és que tinc una espasa.”

Un dels grans interrogants és saber si Francisco continuarà en el Girona la temporada que ve, però l’andalús no en va voler dir gran cosa després del partit. “Ara no puc respondre, i és que el meu cap només està pensant que els jugadors estan al vestidor molt i molt tocats i que l’afició ho ha d’estar passant malament. D’aquí a uns quants dies tornaré a estar amb força però ara mateix no puc ni pensar en això”, va valorar Francisco, que sí que va voler tenir un missatge per a l’afició: “Em costa molt dir alguna cosa a l’afició perquè es mereixia aquest ascens. Nosaltres l’hi volíem regalar però no ha pogut ser i l’únic que puc dir és que aquest club segur que ho tornarà a intentar l’any que ve.”

Per acabar, Francisco va agrair la feina als seus jugadors: “Ha estat un any difícil però en els últims mesos només hem perdut aquest puto partit. Hem treballat moltíssim i no puc dir que a l’equip li hagi faltat res de res.”

DOBLE COP

“Amb 10 mesos en el club, he perdut dues finals. És un cop duríssim. Els jugadors estan molt tocats”

MISSATGE

“Em costa molt dir alguna cosa a l’afició perquè s’ho mereixia, però l’equip hi tornarà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)