Girona

Jovent i cessions, per potenciar

El projecte esportiu. Una altra vegada a segona A i amb les limitacions salarials, el Girona preveu explotar l’aposta per joves que ha funcionat amb jugadors com Ramon Terrats, Arnau i Ibra, i aprofitar les ajudes del City

Un dels elements que més han destacat en la plantilla d’aquesta última temporada és el rejoveniment, amb la pèrdua de futbolistes que acumulaven moltes temporades al vestidor i l’arribada de futbolistes de menys recorregut. La línia s’ha reforçat amb el desenvolupament de la temporada, a partir de la irrupció i consolidació de nois del planter com Ramon Terrats i Arnau Martínez. Potenciar l’aposta per futbolistes joves serà, ara que l’equip ha de tornar a competir a segona A i amb limitacions salarials, una de les línies que preveu marcar el club per definir el projecte esportiu. Aquesta temporada, a més de veure com diversos jugadors del planter treien el cap al primer equip, Francisco ha tret bon rendiment de jugadors joves com Santi Bueno, Monchu i Yan Couto.

L’altra via que és de bon aprofitar en un context de limitacions pressupostàries són les cessions. La intenció del Girona és tornar a fer visible la connexió amb el Manchester City a partir de futbolistes que té sota control el conjunt anglès. Ja és habitual, no només la cessió directa de jugadors del City, sinó també que el club citizen ajudi a l’hora de contractar futbolistes que puguin arribar a Montilivi. El Girona va ampliar l’estiu passat la captació de futbolistes cedits a d’altres clubs, com ara el Barça (Monchu) i el Vila-real (Enric Franquesa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)