Girona

L’assignatura pendent de Cárcel

Quique Cárcel i el seu equip fa dies que treballen per buscar l’entrenador que assumeixi la direcció del Girona de la temporada 2021/22. Sigui com sigui, el director esportiu del Girona està més obligat a afinar que mai, i és que la tria de l’entrenador ha estat un dels elements que més crítiques han comportat des de l’opinió pública a Quique Cárcel. I és que el nou entrenador serà el sisè que treballarà amb ell, però el cinquè que haurà vingut per mitjà d’ell, i és que Pablo Machín va arribar a Montilivi en l’etapa d’Oriol Alsina com a director esportiu i Cárcel ja se’l va trobar amb el contracte signat un cop va assumir el càrrec de director esportiu. I segurament, des de Machín, l’únic que ha aconseguit la sensació de respondre a les expectatives ha estat Francisco, tot i haver quedat dues vegades a les portes de l’ascens en el play-off.

Deixant de banda el tècnic andalús, els altres quatre entrenadors que ha escollit Quique Cárcel no han estat capaços de treure el rendiment esperat de la plantilla que tenien. Un, Juan Carlos Moreno, amb asterisc, i és que només va tenir l’oportunitat de convèncer en un partit i no ho va poder fer. Els altres tres, però, han estat tres fracassos a la banqueta. El primer de tots va ser Eusebio –el relleu de Machín–, amb qui l’equip va baixar després d’una segona volta paupèrrima que el va condemnar –tot i que el de la Seca va acabar dirigint l’equip tota la temporada–. Després del descens va venir Unzué, que només va durar onze partits al càrrec, i més tard Pep Lluís Martí, que després d’anar de més a menys ni va acabar el curs, i va deixar el seu lloc en els últims partits a Francisco.

POC ENCERT

Quique Cárcel ha apostat per cinc tècnics i gairebé cap ha respost a les expectatives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)