Girona

Compàs d’espera a la banqueta

Encara no. El Girona demora l’anunci del relleu de Francisco, punt de partida de la reestructuració de la plantilla. L’exentrenador de l’Osca i el Rayo Michel Sánchez és un dels candidats principals

Naturalment, a l’hora d’anar concretant la confecció de la plantilla, hi tindrà pes l’entrenador. El fet és que el Girona continua demorant la contractació de qui serà el relleu de Francisco Rodríguez, l’home que ha dut l’equip a les dues últimes finals per pujar a primera, sense premi. A poc més d’una setmana per a l’arrencada de l’activitat del primer equip, el Girona es manté com l’únic equip de segona A sense haver definit qui serà el seu entrenador. L’anunci, això sí, no s’hauria de demorar més enllà del començament de la setmana que ve.

La direcció esportiva ha explorat diverses vies. De fet, ja va començar a plantejar-s’ho en plena temporada, arran de la incertesa amb Francisco. L’ascens hauria facilitat la continuïtat de l’andalús, però la garrotada contra el Rayo va fer entendre a totes les parts que tocava separar els camins. Entre els candidats, n’hi ha un que s’ha mantingut des de fa temps damunt la taula i que ha anat agafant força. És Michel Sánchez, que no entrena des que, al gener, l’Osca el va acomiadar. L’exfutbolista del Rayo, de 45 anys, acumula cinc temporades en banquetes de futbol professional i dos equips, el Rayo i l’Osca, però els ha pujat tots dos a primera, amb bon futbol i com a campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)