Girona

El Girona cobrarà la meitat de la quota d’abonat, pendent de les restriccions

El 93% dels abonats no hauran de pagar d’entrada perquè ja ho van fer. Els preus pugen lleugerament respecte als dels dos últims cursos

Com l’estiu passat, el Girona ha decidit que cobrarà d’entrada el 50% de la quota de l’abonament, pendent de les restriccions sanitàries i el percentatge d’ocupació que hi pugui haver als estadis. El club no té cap pista sobre quin percentatge podrà ocupar quan comenci la temporada. Aquesta quota inicial, no l’hauran de pagar la gran majoria dels abonats (93%) perquè ja ho van fer, amb la previsió de poder assistir a partits de lliga regular de la temporada passada, que finalment es va completar a porta tancada. El club, per tant, només podrà facturar com a ingressos per abonaments les quotes del 7% restant, pendent de si els abonats acaben podent entrar a més de la meitat dels partits a Montilivi.

Els abonats, que no van poder entrar al camp en lliga regular la temporada passada, han escollit de manera majoritària destinar els diners a la quota d’aquesta nova temporada. És, de fet, el mètode per defecte, també dels que no han triat, per la qual cosa el 93% podria baixar si hi ha abonats que ara decideixen donar-se de baixa. Mentre no es pugui ocupar tot l’aforament, els abonats hauran d’accedir a l’estadi amb una entrada i no tindran el seu seient habilitat, perquè no estaran tots disponibles. El procés per accedir a l’estadi serà similar al del play-off. Farà falta inscriure’s, i si les inscripcions superen l’oferta, es farà una assignació. El club està estudiant quin és el millor mètode, amb la col·laboració del Fòrum Montilivi.

Increment d’entre 10 i 20 euros

Després de dues temporades amb els mateixos preus, el Girona ha decidit fer un increment suau en els preus dels abonaments. Per als abonats de gol, l’abonament s’apujarà 10 euros (de 100 a 110 euros). L’increment major serà de 20 euros.

Amb carnet digital

El Girona també impulsa el carnet digital, i els abonats que vulguin tenir el carnet físic l’hauran de demanar (serà de franc si ho fan fins al 31 de juliol, i per 5 euros més enllà). Els abonats s’hauran d’anar inscrivint partit a partir. Per a l’estrena contra l’Amorebieta del 14 d’agost, el dia 5 es farà pública l’assignació d’entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)