Girona

Un 93% d’abonats, amb la quota pagada

Campanya. El Girona torna a cobrar la meitat de tot l’abonament, pendent de les restriccions d’accés a l’estadi. Els preus s’apugen entre 10 i 20 euros

El Girona ha apujat lleugerament els preus dels abonaments de la temporada 2021/22, entre 10 euros (el gol, de 100 a 110 euros) i un màxim de 20, després de mantenir-los inalterables en les dues últimes temporades a plata. D’ingressos, però, en computarà ben pocs. Com l’estiu passat, i pendent de saber el percentatge d’ocupació de l’estadi en l’arrencada, el club ha decidit cobrar inicialment mitja quota i passar comptes després amb els abonats, en funció dels partits a què hagin assistit. I la gran majoria d’abonats no hauran de pagar aquesta quota perquè ja la tenen pagada. Són un 93% els que o bé van escollir aquesta mesura de compensació –per no haver pogut anar a cap partit de la lliga regular 2020/21– o, si no la van triar, és el mètode usat per defecte. El club, per tant, només podrà facturar com a ingressos per abonaments les quotes del 7% restant, pendent de si els abonats acaben podent entrar a més de la meitat dels partits a Montilivi. I si, dels 9.000 abonats, n’hi ha que es donen de baixa, podrà activar noves altes.

Mentre no es pugui ocupar tot l’aforament, els abonats hauran d’accedir a l’estadi amb una entrada i no tindran el seu seient habilitat, perquè no estaran tots disponibles. El procés per accedir a l’estadi serà similar al del play-off. Farà falta inscriure’s, i, si les inscripcions superen l’oferta, es farà una assignació. Per a l’estrena contra l’Amorebieta del 14 d’agost, el dia 5 es farà pública l’assignació d’entrades. El club està estudiant quin és el millor mètode, amb la col·laboració del Fòrum Montilivi.

Amb carnet digital

El Girona també impulsa el carnet digital i els abonats que vulguin tenir el carnet físic l’hauran de demanar (serà de franc si ho fan fins al 31 de juliol, i per 5 euros més enllà). Els abonats s’han d’anar inscrivint partit a partit.

FINS AL 15 DE JULIOL
Actualització i revisió de dades
16 DE JULIOL
Gir del rebut (un 93% dels abonats no, perquè ja el tenen pagat)
DEL 19 AL 23 DE JULIOL
Canvis de seient
FINS AL 25 DE JULIOL
Llista d’espera dels socis que es volen fer abonats
DEL 19 AL 25 DE JULIOL
Alliberament dels seients no renovats, que s’oferiran als socis que es volen abonar
A PARTIR DEL 26 DE JULIOL
Inscripcions partit a partit i altes dels nous abonats
5 D’AGOST
Assignació de les entrades per al Girona-Amorebieta del 14 d’agost
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)