Girona

El Girona fa oficial l’aposta per Míchel Sánchez a la banqueta

El madrileny ha guanyat la lliga de 2a divisió A amb el Rayo Vallecano i l’Osca i signa per un curs més un altre d’opcional

Ja era un secret a veus i des de fa dies només faltava resoldre els serrells de la negociació, però finalment el Girona ha anunciat aquesta tarda l’arribada de l’entrenador Miguel Ángel Sánchez, Míchel, que signa per una temporada més una segona d’opcional, que no s’especifica si és només en cas d’ascens. El tècnic madrileny, de 45 anys, serà l’encarregat de la nova reconstrucció que ha d’afrontar el Girona per mirar de tornar a lluitar per objectius ambiciosos com l’ascens a primera. De fet, l’aposta per Míchel marca un camí clar, i és que el tècnic madrileny tot el que ha tocat a 2a divisió A ho ha convertit en or. De fet, la seva trajectòria a les banquetes va començar fa només cinc anys, la temporada 2016/17, al juvenil del Rayo Vallecano. En aquell mateix curs va acabar dirigint el primer equip per assegurar la permanència i en la temporada següent va aconseguir el més difícil, l’ascens i el títol de lliga amb el mateix Rayo Vallecano. A primera no va tenir tanta sort i no va acabar el curs amb el club de la seva vida –al Rayo hi va estar 17 temporades com a jugador–, sent destituït en la jornada 28. L’última etapa de Míchel ha estat a l’Osca, on va repetir exactament el mateix camí, i és que en la seva primera temporada, la 2019/20, va pujar l’equip aragonès a primera com a campió de lliga a 2a divisió A. El curs passat, però, només va resistir 18 jornades al càrrec abans de ser destituït i des de llavors el madrileny havia estat sense equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)