Girona

El Figueres anuncia el retorn de Pere Espuña (Palamós)

El Figueres no teu el peu de l’accelerador i continua avançant a bon ritme en la construcció de la plantilla per la temporada que ve, i és que aquest migdia ha arribat el sisè fitxatge de l’estiu, el de Pere Espuña. El jugador de banda de Santa Cristina d’Aro –pot ocupar tan la posició de lateral com la d’extrem a qualsevol de les dues bandes– torna a la Unió, on ja hi va estar un any i mig entre la temporada 2017/18 i la 2018/29, després d’un pas pel Palamós a 1a catalana, on va jugar 18 partits i es va convertir en el màxim assistent de l’equip, a més de marcar un gol. Espuña, de 27 anys, també ha jugat al Guíxols i al Llagostera B, i es va formar en el futbol base del Girona, el Cristinenc i el Sant Feliu de Guíxols.

Espuña s’afegeix a la llista de fitxatges de Nil Congost (Banyoles), Urri (Vic), Suaibo Sanneh (Granollers), Adrià Ramírez (Espanyol juvenil), Adri Expósito (Lloret), a més de les renovacions de Dani Gómez, Jorge Torres, Enric Maureta i Pol Tarrenchs i l’ascens del juvenil d’Alejandro Montoro i Iván Pérez

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)