Girona

Míchel: “Volem un Girona molt competitiu i protagonista”

Míchel Sánchez ha estat presentat aquest migdia com a nou entrenador del Girona. El madrileny, que ha firmat un contracte per una temporada amb una altra d’opcional, assegura que s’ha endut “una primera impressió espectacular”. “M’he trobat una estructura d’un club molt bona, millor del que prevèiem.”

L’objectiu

“El repte és seguir construint un Girona cada dia més fort. No tenim cap objectiu principal que no sigui guanyar el següent partit. Volem un equip molt competitiu i protagonista. Són les nostres pautes del que volem fer. Volem que l’afició del Girona se senti orgullosa de com competeix l’equip”.

La decisió

“Pensava que ens tocaria esperar. Quan em van proposar la possibilitat del Girona, era un club que formava part de la idea de club al qual volíem anar. Ens omple d’orgull que s’hagin interessat pel nostre treball”.

L’ascens

“Els dos últims anys del Girona es poden veure des dun punt de vista negatiu o positu. El Girona ha fet bé les coses perquè ha arribat fins a l’últim minut. Agafem-nos a això i fem un pas mes. Confiem i creiem que estem capacitats per fer aquest pas més. L’estructura és espectacular, tenim per darrere un transatlàntic que ens ajudarà. Només tinc paraules bones. A partir d’aquí, tot és teoria i ho hem de dur a la practica.”

La mentalitat

“Som un cos tècnic molt ambiciós, lluitem per tot i farem que el Girona lluiti per tot. Aquesta mentalitat s’ha de construir des del primer dia. Farem que el jugador se senti important des del primer dia, que es noti que té energia. La competició ens posarà a lloc, i confiem que el lloc sigui el més amunt possible.”

Tres positius

“Ens adaptem a totes les circumstàncies. Hi ha tres positius, i Stuani endarrerirà el retorn una setmana més. Però des del primer dia transmetrem una mentalitat guanyadora. Serem un equip molt dinàmic i atrevit.”

El City al darrere

“Hi ha una estructura darrere, el grup City. També hi he tingut contacte i hi ha una organització boníssima. Tots som aquí per construir alguna cosa gran.

Aposta pels joves

“Soc un enamorat dels planters. Fer millor cada jugador ens fa millors entrenadors. No s’ha de deixar la competició però tampoc la formació, el creixement. És el millor èxit que pot tenir un entrenador. Forma part del nostre treball i estem molt il·lusionats. Entre tots farem un treball molt bonic i donarà resultats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)