Espanyol

Wu Lei: “Vull aportar més a l’equip”

Pretemporada.El davanter desitja ser important en el retorn a primera divisió i encara el curs vinent amb energies renovades. “Intentarem fer una gran temporada”

Wu Lei ha estat l’últim dels futbolistes que s’ha incorporat a la pretemporada de l’Espanyol. Un retard motivat per les restriccions sanitàries imposades pel govern xinès. El futbolista, amb un parell d’entrenaments a l’esquena, farà les maletes cap a Marbella on l’equip blanc-i-blau té previst agafa un avió a les 15.30h. “Tinc moltes ganes de començar la nova temporada perquè hem tornat a primera i tinc molta il·lusió”, ha dit el futbolista en declaracions als mitjans oficials del club. “Amb aquests entrenaments espero que puguem aconseguir el millor rendiment per afrontar la nova temporada”.

El futbolista, per compromisos amb la seva selecció, només ha gaudit de dues setmanes de vacances, part de les quals, se’ls ha passat tancat en una habitació d’hotel per la pandèmia. “He estat entrenant i jugant amb la selecció xinesa només he descansat unes dues setmanes, comparant amb altres vacances, crec que aquestes han estat una mica més curtes”, Més enllà d’això, el gran repte de Wu Lei és tornar a demostrar que és aquell futbolista explosiu i imprevisible que es va destapar sota les ordres de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. “Espero aportar més a l’equip i puguem aconseguir bons resultats a primera. Intentarem fer una gran temporada”.

Per últim, el davanter també apunta que, com ja passa al seu país, “tinc moltes ganes que l’afició pugui entrar a l’estadi per veure els partits. Fa més d’un any que no estan amb nosaltres dins de l’estadi i tinc ganes de celebrar les victòries amb ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)