Girona

Stuani s’hi posa

Retorn. El davanter uruguaià i Pape Diamanka se sotmeten als tests per començar avui el primer entrenament a les ordres de Míchel

Cristhian Stuani és un dels pocs noms que han generat ressò a Montilivi en un estiu de molta quietud i lentitud en el mercat, pendent encara d’encetar un capítol d’incorporacions que podria obrir el retorn de David Juncà. Amb Stuani, el club s’hi va entendre amb rapidesa per revisar-li el contracte, allargat fins al juny del 2026 a canvi d’una rebaixa substancial del salari. L’uruguaià, però, encara no s’havia incorporat als entrenaments, amb permís per allargar una setmana més el retorn a Girona. El davanter uruguaià es va sotmetre ahir als tests que han de superar tots els jugadors abans de començar els entrenaments i, si no hi ha cap contratemps, participarà avui en la sessió dirigida per Míchel, la primera de la setmana, perquè l’equip ahir tenia descans. Serà el primer contacte entre el nou entrenador i el gran referent blanc-i-vermell.

Diamanka, també

També ha de reintegrar-se a l’activitat Pape Diamanka, un dels futbolistes que no van començar la pretemporada en un equip que va comunicar l’absència de tres futbolistes, aïllats a casa perquè eren positius per Covid-19. El senegalès torna a Montilivi després d’una cessió a l’Albacete i és un dels casos que ha de mirar de gestionar l’àrea esportiva.

Pendents d’una vacunació de grup

X.M.

El Girona confia fer una vacunació col·lectiva de la plantilla, tal com han fet altres clubs. A l’Espanyol, els del primer equip masculí i femení, el filial i el juvenil van rebre la monodosi de Janssen dissabte, un cop rebut el vistiplau de Salut. El Girona espera que li concretin el dia per ser vacunats tots els que compleixin els criteris. No hi entraran els que han estat positiu recentment ni els que tenen una primera dosi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)