Girona

Aleix Garcia, ara en propietat

A punt. El Girona ja s’ha entès amb el migcampista d’Ulldecona, que reforçarà el mig del camp de l’equip de Míchel. Lliure, l’exjugador del Manchester City tornarà a Montilivi després d’haver estat a Bèlgica, a Romania i a l’Eibar

El retorn d’Aleix Garcia a Montilivi serà un fet. El club no ho ha fet oficial, pendent dels últims tràmits, però ja s’ha entès amb el migcampista d’Ulldecona, que viurà una segona etapa com a blanc-i-vermell. Ara, ho farà convertint-se en jugador amb tots els drets del Girona, que l’havia captat com a cedit pel Manchester City i que ara ha convençut un jugador que arriba lliure, amb edat i potencial per fer un pas endavant i reivindicar protagonisme. De fet, serà la primera experiència a la categoria de plata del jugador format al Vila-real. A 24 anys, el migcampista espera tornar a agafar impuls a Montilivi.

Aleix, que va debutar a primera amb el Vila-real a 17 anys i al City a 18 anys, va aterrar a Montilivi després de l’ascens, a 20 anys. En el primer curs, va tenir un paper discontinu amb Machín i va acumular 20 presències en la lliga. Va jugar el doble de minuts en el segon, amb Eusebio a la banqueta (31 partits de lliga), que va acabar com el rosari de l’aurora pel descens. A partir d’aquí, Aleix va viure experiències a Bèlgica –al Mouscron– i a Romania –al Dinamo de Bucarest–. Amb problemes de cobrament al club romanès, se’n va desvincular el gener passat i va trobar lloc a primera, amb l’Eibar, amb un contracte fins a final de temporada. Va jugar onze partits (cinc de titular) amb l’equip basc, que va baixar. Ara l’ha seduït la proposta del Girona, club que coneix bé, i la idea de tenir un paper més protagonista amb Míchel Sánchez a la banqueta. Aleix ja era ahir a Girona i l’entesa per tornar-lo a veure de blanc-i-vermell serà un fet.

EL REPTE

A 24 anys, Aleix Garcia viurà la seva primera etapa a segona A amb ganes de fer un impuls

LA XIFRA

55
partits
(4 de copa) d’Aleix Garcia en dues temporades a primera divisió amb el Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)