Girona

El Girona tanca el retorn de David Juncà sis anys després

El de Riumors, de 27 anys, firma per una temporada més una segona d’opcional

Ja feia dies que se sabia que les negociacions entre el Girona i David Juncà estaven molt encarrilades i finalment el club gironí ha pogut fer oficial aquesta tarda el fitxatge del lateral de Riumors, que firma contracte per una temporada més una segona d’opcional. Juncà, doncs, torna a Montilivi amb 27 anys per engegar la segona etapa al club després de les cinc temporades que hi va passar entre el 2010 i el 2015. El lateral, que va arribar al club procedent del Mallorca quan era juvenil, va deixar el Girona quan se li va acabar el contracte després de la garrotada contra el Lugo i va fer el salt a primera divisió amb l’Eibar. Al conjunt basc hi va estar tres cursos i després va fitxar pel Celta, amb qui ha jugat les tres últimes temporades. Al conjunt gallec, però, David Juncà ha tingut un paper molt residual per culpa de les lesions, que l’han acompanyat bona part de la seva carrera –en l’últim any al Girona ja es va perdre molts mesos per una lesió. De fet, Juncà s’ha passat en blanc aquesta última temporada i no juga cap partit oficial des del novembre del 2019. Per això el Celta va decidir rescindir el seu contracte, que acabava el 2023, i el de Riumors ha pogut arribar lliure al Girona, on espera recuperar la seva millor versió que si que va poder aportar en el seu primer curs al Celta jugant 21 partits de titular.

Juncà es converteix així en el segon reforç de l’estiu pel Girona, que també té molt encarrilat el retorn de Nahuel Bustos, que arribarà cedit del Manchester City per segon curs consecutiu. El que caldrà veure és quin és l’estat de forma de l’empordanès després de tanta inactivitat i és un interrogant si ja podrà jugar dimecres l’amistós contra l’Espanyol B a La Vinya. La seva posada a punt és important, i és que de moment al lateral esquerre només hi ha Mojica, que segurament deixarà el club, i Jairo, l’extrem a qui Míchel ja va reconvertir a aquesta posició en el duel contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)