Girona

El Girona supera l’Espanyol B en la segona prova (3-1)

Després de l’estrena amb derrota contra el Barça (3-1), el Girona ha superat l’Espanyol B en la segona prova de la pretemporada, a La Vinya del PGA de Caldes, on s’entrena habitualment (3-1). Un doblet de Stuani en l’arrencada ha encarrilat el partit per als de Míchel. Moha Ezzarfani ha fet el 2-1 (24’) i, ja en la recta final, el jove Òscar Ureña ha marcat el 3-1 (83’).

El Girona ha començat fort i Stuani, inspirat. L’uruguaià ha marcat l’1-0 en recollir una passada de Samu Saiz. El seu primer xut ha rebotat al pal, però ell mateix ha recollit el refús i ha marcat (2’). El 2-0 l’ha marcat de cap, en pentinar una centrada de Gerard Gumbau (11’). Els gironins han començant tenint molta pilota, però l’Espanyol B s’ha anat espavilant. Després d’una pèrdua d’Aleix Garcia, el filial ha sortit amb rapidesa i Moha Ezzarfani ha marcat el 2-1 (24’). El domini inicial dels blanc-i-vermells s’ha apagat.

Jugant amb 12

L’anècdota del partit ha arribat en un canvi múltiple del Girona, que ha fet entrar quatre jugadors però només tres han marxat, perquè Stuani no se n’ha adonat. Amb la curiositat que, just després, Gabri ha marcat el 3-1 (63’). L’àrbitre se n’ha adonat i ha anul·lat el gol.

Els gironins han acabat amb un equip joveníssim. I un dels més joves, Òscar Ureña, ha marcat el 3-1 en recollir una pilota a l’esquerra (83’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)